Dayfly Kriszti

Mógor Krisztina vagyok, megoldásfókuszú coach, andragógus, felnőttképző. Két gyermekem van egy 8 és egy 5 éves, akiknél igyekeztem igény szerint szoptatni, altatni, nevelni és ajándékként terelgetni. Budapesten a XVII. kerületben élünk, leginkább itthon tartom a személyes beszélgetéseket, de a vírustól függetlenül is sokat dolgozom online, a világ elég sok pontjáról vannak magyar ügyfeleim.


A Pünkösdi Teológiai Főiskolán végeztem a Keresztény szemléletű coach és vezető diplomára épülő képzést és 2020. szeptember óta a képzés oktatója vagyok: a stressz- és konfiktuskezelés valamint a mediáció tantárgyak tartoznak hozzám.


A Dayfly Önképzés Mesterokon Édesanyáknak 2017 tavaszán indult el és jelenleg 2300 édesanya gondolkodik velem közösen hangosan és halkan. Az Édesanyák szakértői csoport szakértője vagyok 3 éve, valamint a Manna FM Lélekszörf műsorában rendszeresen adok interjúkat, amelyeket a honlapomon is meg tudtok hallgatni.


A saját történetem természetesen nem a kislányom születésével kezdődött, de az ő másfél éves korában éreztem azt, hogy hatalmas boldogtalanság, elveszettség, bizonytalanság van bennem. Egyrészt nagyon másként csináltam a gyereknevelést, mint ahogy a környezetem azt jónak gondolta, így sok konfliktusba is keveredtem a családomban, ami elvette az energiámat, a jelenre való koncentráció képességemet és az éjszakázások, az újabb várandósság is nagyon gyengévé tett. Ekkor mentem el Autógén tréningre egy pszichológushoz és mai napig is relaxálok nehezebb időszakokban. Ez a folyamat nekem nagyon sokat segített és az egyik terápiás beszélgetésen fogalmaztam meg, hogy nem akarok visszamenni a munkahelyemre, mert nem vagyok ott a helyemen, attól függetlenül, hogy nagyon kedves légkörben lehettem ott 19 éves korom óta. Művelődési ügyintéző és a választások szervezője voltam a helyi önkormányzatnál. Mai napig az én hangomat lehet hallani az automata rendszerben.


Egy rokonommal kezdtük el a Dayfly gondolatát, majd egy vállalkozói konferencia után jelentkeztem a coach képzésre és igazából a Dayfly tagjai nagyrészt mai napig az ügyfeleim, akik a sok felkéréssel, bizalommal, amit nekem szavaztak kivettek a munkámból. Így három éve főállású coach vagyok, csoportokkal, párokkal és egyénekkel is dolgozom.


Hetente minimum két workshopot tartok, elég sok tapasztalatom lett ebben, így ezekre a tematikus foglalkozásokra hívlak Titeket, ahol a megoldásfókusz szemlélettel, tréning gyakorlatokkal körbe járunk minden alkalommal két órában egy témát, így megdolgozva, tudatosítva a ti céljaitokat, terveiteket, viselkedési mintázataitokat, amelyek abban segítenek, hogy olyan, elég önazonos anya és ember légy, amilyen szeretnél.


Nagy hangsúlyt teszek az önértékelés növelésére, mert az a tapasztalatom, hogy a mai világban nagyon magányosak az édesanyák és az évek elteltével ez nagymértékben szokott nőni és ez nagyon sok nehézséget, konfliktus okoz nekik a környezetükkel. Amire számíthatsz az egy biztonságos közeg, ahol biztosan OK vagy úgy ahogy vagy. Bármit teszel, mondasz abban elfogadásra számíthatsz. Nincs kioktatás, megmondás, kritizálás, csak és kizárólag azért vagyunk együtt, hogy az erőforrásokat, a jót, a pozitívumot keressük egymásban és kérdéseinkkel, saját tapasztalatainkkal, néha egy kis elmélettel bővítsük egymás tudását, hogy azok segítségével sikereket tudjatok elérni az életetekben.


Pozitív hatása még a foglalkozásoknak, hogy ezután a saját élményt követően az életedben is alkalmazni tudd ezeket és kommunikálni az ismerőseid, családtagjaid felé.


Nagyon sok szeretettel várlak, legyél jelen velem:
Dayfly Kriszti

www.dayflykriszti.hu
Email: szia@dayflykriszti.hu vagy krisztina.mogor@gmail.com
Telefon: 20/4022446, előre egyeztetett időpontban.
instagram.com/dayfly_kriszti/
facebook.com/dayflykriszti

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0