Kalandok Szárnyán Meseműhely

Fejér Noémi vagyok, tanácsadó szakpszichológus családterápiában képzett meseterapeuta, 3 gyermek édesanyja.

23 éve dolgozom emberekkel, fontosnak tartom a transzgenerációs mintázatok átírását, valódi önmagunkhoz kapcsolódást.

Jelenleg kismamákkal, anya magzat kapcsolatanalízissel, baba-mama foglalkozásokkal családokkal, családterápiában dolgozom. Énerősítő, bátorító, ovis kisiskolás kamasz meseterápiás pszichodráma alapú kreatív kézműves csoportokat vezetek Kalandok Szárnyán Meseműhely alapító tagjaként. Integrált szülő csecsemő konzulensnek tanulok, és Emdr trauma feldolgozó terápiában képződöm, amely segít pl szülés élmény feldolgozásban, szorongás feloldásban.

Jelenleg iskolapszichológusként dolgozom egy általános iskolában, valamint a PPKE Fejlődéslélektan Tanszéken tanítok Csecsemő és Kisgyermekkor fejlődéspszichológiája gyakorlatot, SZIE GTK Emberi erőforrás tanácsadóknak meg szervezetpszichológiát.


2008-ban új korszak kezdődött a számomra, amikor pszichológusként diplomáztam. Családterápiás gyakorló éveim alatt találkoztam a dr. Boldizsár Ildikóval és a metamorphoses-meseterápiával 2010-ben. Azután az önismereti élményemnek köszönhetően ismerkedtem meg a férjemmel, aki a 3 gyermekem édesapja. Párom a meseterápiás vizsga estéjén a családi vacsoraasztalnál úgy fogalmazott „anyátok megtalálta önmagát”, sugároztam … jómagam az igazmondó tükörben pedig azt láttam meg, hogy a mese azzal gazdagított engem, milyen megmerítkezni a tiszta forrásban.


Meseterapeutaként az a célom, hogy minél több emberhez újra eljusson a mesei” tudás”, amely a láthatatlan utak bejárását adja, valamint, hogy meg tudjunk lépni családi és egyéni elakadásokat.
Az eddigi klienseim, amikor kézhez kapták a mesét, mint egy ablak kinyílt a tekintetük és azt a visszajelzést adták, hiszen ez a történet rólam szól, én vagyok, miképpen lehetséges ez? Nagyon fontosak ezek a megélések, találkozások, rengeteget számít!
Hiszem, hogy az, aki hozzám fordul képes lesz megtalálnia önmagát, az élet szeretetét, teljességet és a szilárdságot.
Jelenleg úgy kelek, hogy azt kérik a gyerekeim meséljek, amint útnak indítom őket, már azon jár az eszem, mikor mit és kinek mesélek a foglalkozásainkon. Este pedig úgy zárjuk a napunkat, hogy anya mesélj nekem, mese egy szőttes, átszövi életünket és lényünket.

facebook.com/mesekalandokszarnyan
facebook.com/mamakapocs

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0