Meskó-Czégény Ancsa

Babajelbeszéd oktató – OKOSKEZEK BABAJELEK
Okleveles babahordozási tanácsadó

Meskó-Czégény Ancsa vagyok, két kisgyermek anyukája, babahordozási tanácsadó és babajelbeszéd oktató, többek között. 😉

Hiszek a BABAHORDOZÁS és a BABAJELBESZÉD segítő erejében, mert saját bőrömön tapasztaltam mindkét eszköz áldásos hatását!

Első gyermekem igazi többemberes kislány volt, így nagy szükségem volt olyan hatékony segítségekre, amikkel TÉNYLEGESEN IS KÖNNYÍTHETEK a hétköznapjainkon már az első években is. A hordozást már az első hetekben kipróbáltam és egyre ügyesebb lettem benne, majd olyannyira megszerettem az általa kapott szabadságot és kompetencia-érzést, hogy úgy döntöttem, én ezt szeretném továbbadni minél több Édesanyának! Szuper érzés a mellkasodon szuszogó pindúrkád mellett is tevékenyen tölteni a napokat, vagy mobilisnak lenni egy háti totyogó babával! Ezekhez viszlek Téged is közelebb a KaranTanya segítségével, hogy megtudd, milyen előnyök és lehetőségek várnak Rád a hordozással. Segítek majd az eszközök tengerén evezni, és megmutatom, milyen típusú hurci mikor optimális egy család számára. A legfontosabb szabályokra is kitérek majd és megmutatom mikre kell különösen figyelned hordozás során, hogy ortopédiailag is helyesen hordozz!

Ha kérdésed van, várom szeretettel, akár itt, akár a Hordozni Szeretnék! weboldalamon (kialakítás alatt) vagy facebook elérhetőségemen keresztül (lsd lentebb).

A másik ilyen VALÓDI SEGÍTSÉG anyaságom hajnalán a BABAJELBESZÉD volt! 😊 A babajelbeszéd egy olyan módszer, mellyel teljesen véletlenül ismerkedtem meg, de hamar rájöttem, hogy ez nagyban megkönnyítheti a kisbabám megértését, már jóval a beszéd kialakulása előtt. Kevesebb sírás és hiszti, több nevetés és kommunikáció, és mindkettőnkre TÖBB ÖNBIZALOM várt! Rátok is ez vár, ha babajeleltek! Akár már fél éves korban el lehet kezdeni, de még másfél-két éves gyermekek esetében sem késő! Sőt! Tesóféltékenység csökkentésére is kiváló módszer, de elsődleges előnye a kisbabád jobb megértésének lehetősége, a család összekovácsolása!
A Karantanyán keresztül bemutatom majd Neked a babajelbeszéd előnyeit, benne rejlő lehetőségeket, eloszlatom az ezzel kapcsolatos kételyeidet és segítek, hogyan indulj el a halló babák számára kifejlesztett módszer megtanításában, hogy kisbabáddal mielőbb elkezdhesd a hatékony kommunikációt! A leghasznosabb babajelekkel is megajándékozlak az Okoskezek Babajelek repertoárjából, hogy mielőbb megtapasztalhasd ezt a családot összekovácsoló, és egyébként nagyon egyszerű módszert. <3

A KaranTanya szervezésében, előfizetőként KEDVEZMÉNYES ÁRÚ ONLINE OKOSKEZEK BABAJELBESZÉD TANFOLYAMOKRA is jelentkezhetsz majd! Figyeld a kiírásokat! Addig is ha kérdésed van, vagy informálódnál az azonnali tanulási lehetőségekről, mint pl. az elektronikus tananyag, akkor a lenti elérhetőségeken indulj el! 😉

E-mail: czegenyaniko@gmail.com és info@okoskezek.hu
Tel.: 06304455113
okoskezek.hu
www.facebook.com/Okoskezek
hordozniszeretnek.hu
facebook.com/babahordozasitanacsadas

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0