Ösztönanyu

B Szirtes Dóra vagyok, Montessori pedagógus, óvodapedagógus, 2 kislány édesanyja.


Közel 10 év óvónői pályafutás után érkezett első gyermekem, akivel azt gondoltam milyen könnyű lesz majd az élet, hisz a megszokott 24 helyett „csak” egyre kell figyelnem. Hamar rá kellett jönnöm, hogy az anyaság egy egészen más világ, s a már bevált módszereim és eszközeim nem ugyanúgy működnek. A játékboltok polcain és az online térből is ömlöttek rám a jó tanácsok, mind gyermeknevelés, mind játékvásárlás terén. Úgy éreztem, ahelyett, hogy a gyermekemmel együtt töltött időre koncentrálnék, állandóan aggódom és csak az aktuális problémákkal foglalkozom, sose érzem „elégnek” amijük van. Így megálltam, hátra léptem egyet és megfigyeltem, mi történik, hol megyek el a málnásba. Visszataláltam fő irányelveimhez, s máris könnyebben ment a döntés, a letisztulás, a boldog percek megélése.


Annak érdekében, hogy te is a boldog percekre tudj koncentrálni, megalapítottam az ÖsztönAnyut, ahol azon dolgozunk, hogy megmutassuk neked a szakkönyvekben olvasott módszereket a gyakorlatban, életszerűen, hogy kiválogathasd a nektek legmegfelelőbbeket, azonnali válaszokat kapva. Emellett DIY játék csomagokkal és otthon készíthető Montessori jellegű játékötletekkel segítjük gyermeknevelésed.


Itt, a karantanyán blogcikkeket olvashatsz tőlem, Montessori jellegű játékötleteket készíthetsz videóim segítségével és workshopokon is találkozhatunk!


Érezd magad jól a Karantanya közösségben!

osztonanyu.hu
facebook.com/osztonanyu
youtube.com/channel/UCIo5U5g4Xzsf4K0daDhQE2A
instagram.com/osztonanyu

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0