Rajzos Dalolás

Pedagógusok vagyunk. A tanítás mellett 15 éve rajzolunk, dalolunk óvodákban, iskolákban. Az összegyűjtött tapasztalatokból alakult ki a
RAJZOS DALOLÁS, amely

* különleges versrajz-dalokra épülő
* komplex fejlődést segítő, mesébe ágyazott program;
* a rajz, zene, mozgás egységében közösen átélt,
* lélektől-lélekig vezető út óvodások, kisiskolások részére.

Rajzos dalolás könyvünk és kisfilm melléklete bevezet a versrajz-dalok világába - és képeskönyv, daloskönyv, színező is egyben.
Szakmai tapasztalatainkat rajzos-dalos továbbképzések formájában igyekszünk megosztani szülőkkel, pedagógusokkal.
Tervezett pedagógai kiadványaink pedig az oktatási-nevelési munkában segítenek, de az otthoni együttlétnek is hasznos eszközei lehetnek.

Néhány gondolat magunkról…

Katona Bori

A Magyar Testnevelési Egyetemen szereztem diplomát.
Iskolákban, óvodákban tanítok, mozgásfejlesztő pedagógusként babatornát tartok, az első versrajz-dalok is ott születtek meg… Szülőknek, pedagógusoknak továbbképzéseket vezetek a komplex, kreatív mozgásfejlesztésről.
Szeretek ötletelni, mindig újabb dolgokat kitalálni, kipróbálni, nagyon szeretek alkotni.
Az élmény szintű tanításban hiszek, minden korosztályban.
A rajzos dalok világában ez különösképpen jelen van. A rajz-zene-mozgás egysége csodálatos világot teremt körülöttünk, megnyitva a gyerekek és a felnőttek képzeletét és lelkét.

Gáspár Tamás

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomáztam, majd a Magyar Tudományos Akadémián szereztem tudományos fokozatot. Egy bő évtizeddel később még tovább tanultam általános iskolai tanítónak. Tanárként, kutatóként dolgozom kisebb gyerekek és egyetemisták között.
Pedagógusnak lenni egy generációkra visszamenően tanári családban – hivatássá válik. Kisebbik lányommal részben én maradhattam otthon másfél évig, ami megnyitotta a kicsik világát. Így születtek az első versek, dallamok. Azóta eltelt másfél évtized, ami alatt a rajzos dalok világa is felnőtt…

rajzosdalolas.hu
facebook.com/rajzosdalolas.hu

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0