Gyakran ismételt kérdések

A főoldalon a képernyő jobb sarkában kattints az “emberkére”, majd a regisztráció menüpontra. Itt az e-mail címed, jelszavad és felhasználóneved megadását követően tudsz regisztrálni. A sikeres regisztrációról e-mailben értesítünk a megadott címen.
Többféle fizetési mód áll rendelkezésedre, rendelésed kiegyenlítheted online bankkártyás fizetéssel, banki átutalással, vagy PayPal segítségével.
A bérlet ára 1450 HUF.
A bérlettel az előfizetéses tartalmakat tudod automatikusan megnézni. A külön jegyvásárlásos műsorok megtekintésére és a workshopokon való részvételre nem jogosít fel automatikusan a bérlet megvásárlása.
A bérlet a megvásárlásától számítva 30 napig jogosítja fel tulajdonosát arra, hogy az előfizetéses tartalmakat megtekintse.
Minden videó leírásánál pontosan feltüntetjük, hogy meddig elérhető a tartalom.
Ameddig a videók elérhetőek az oldalon és érvényes bérlettel rendelkezel, addig akárhány alkalommal megtekintheted az előfizetéses tartalmakat.
Az esemény leírásában megadott naptári időpontig a megváltott jeggyel akárhány alkalommal megtekinthető az adott műsor.
A tartalmak eléréséhez jelentkezz be a vásárlói fiókodba. A bejelentkezést követően minden videót le tudsz játszani, amihez jegyet/bérletet váltottál.
A workshopokra külön kell megváltani a jegyeteket, minden workshopnál megadjuk ennek pontos árát és a résztvevők minimális és maximális létszámát is, ezért a workshopok előregisztrációhoz kötöttek. Amennyiben a workshop megtartható a jelentkezők száma alapján, a további részletekről és a fizetési kötelezettségről e-mailben tájékoztatunk. A workshopok nem tartoznak a bérlettel megtekinthető előfizetéses tartalmak körébe.
Természetesen igen, itt is megadjuk a leírásban,hogy a bérlettel rendelkezők mely dátumig tudják megtekinteni az adott tartalmat.
A workshopok tartalma nem kerül rögzítésre és nem kerül fel a karantyanya.hu oldalra, így azok nem visszanézhetőek, hacsak nem állapodtok meg ennek ellenkezőjéről a workshop szervezőjével. A workshopok szervezésében a karantanya.hu csak közvetítői szerepet vállal.
A bérleted lejárta előtt és a lejárat napján e-mailben figyelmeztetünk. Újabb bérletet az e-mailben található linkre kattintva, vagy a weboldalra történő bejelentkezést követően tudsz vásárolni.
A bérlet lejárata előtt néhány nappal és a lejárat napján e-mailben értesítünk.
A kiszállítást végző partnerünk a GLS General Logistics Hungary Kft., Ők gondoskodnak rendelésed kiszállításáról, melyet GLS csomagpontra, vagy házhozszállítással tudsz kérni.
Szállítási költséggel csak abban az esetben kell számolnod, ha fizikai terméket vásárolsz a webshopból. A kiszállítást végző partnerünk a GLS General Logistics Hungary Kft., a csomagok kiszállítása GLS csomagpontra bruttó 890 Ft-ért, házhozszállítás esetén bruttó 1150 Ft-ért történik.
Az online Műsor bármely eszközzel történő rögzítése, valamint online, illetve bármely digitális vagy analóg adathordozó útján történő másolása, valamint hasznosítása, így különösen kölcsönadása, más számára a megtekintés biztosítása, forgalomba hozatala, illetve bármely formában történő terjesztése vagy értékesítése szigorúan tilos. Tilos továbbá bármely részének megváltoztatása, átdolgozása, bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár más formában. A Műsorszervező, a szerző és az előadók a megjelentetett felvételek, szakmai anyagok előzetes, írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltják. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.