Ezt a videót csak az előfizetéssel,vagy jeggyel rendelkező látogatóink tekinthetik meg! Bérletet itt tudsz vásárolni.

Regisztrált felhasználó belépése
   
0

A Tipegők tánca foglalkozás játékos, vidám, táncos mozgásfejlesztés , torna, mely az 1-3 évesek számára lett kidolgozva.

A tánc mellett, fontos szerepet kapnak a dalok, mondókák, a ritmus gyakorlása és fejlesztése.

Az órák során igyekszem otthon is fellelhető eszközökkel még érdekesebbé tenni az együtt eltöltött időt. Ezen eszközök kiválóan alkalmasak a nagymozgások és az egyensúlyérzék fejlesztésére, elősegítik a kinesztetikus észlelést, a testséma elsajátítását, a szem-kéz és a szem-láb koordinációt, használatuk során a térérzékelés is nagymértékben fejlődik.

A Tipegők tánca foglalkozások változatosak és többrétűek: táncolunk, dalolunk, ritmust tanulunk, tornázunk, nyújtunk, egyensúlyozunk és sokat nevetünk!:)

Az utánzás öröme a kifejezés, eljátszás örömébe megy át, eljátszuk, elmutogatjuk ugyanis a dalokat. Mivel az ilyen korú gyerekeknek fontos a rendszeresség, sokszor ismételjük a már megtanult dolgokat, ezzel is biztonságérzetet nyújtva számukra.

A zene, a tánc nem csak, hogy kedvező hatással van a gyermekek érzelmi, értelmi, mozgás-,beszéd- és szocializációs fejlődésére, hanem örömet is ad, lelkesít, megnyugtat és maradandó élményt nyújt, fejleszti a szépérzéket, formálja az ízlést és színesíti a fantáziát.

A foglalkozásaim célja, a mozgáskoordináció fejlesztése mellett az örömszerzés, a vidám, meghitt , szeretetteljes légkör megteremtése.

Gyertek, próbáljátok ki ti is! Szeretettel várok mindenkit, lányokat, fiúkat egyaránt!

Ezt a videót csak az előfizetéssel,vagy jeggyel rendelkező látogatóink tekinthetik meg! Bérletet itt tudsz vásárolni.

Regisztrált felhasználó belépése
   

5 legkedveltebb videó

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0