Online Rajziskola! Kiscsoportos online workshop gyerekeknek a Karantanyán. Dicső Juli textil szakon végzett, grafikusként is dolgozik és művésztanár. Szeretettel várja minden kedd délután 16 órakor  azokat a gyermekeket, akik kiemelkedő rajz, vizuális készséggel rendelkeznek és örömüket lelik az alkotásban. Juli a hónapok munkája alatt kifejlesztett technikák segítségével képernyőn keresztül is tud segíteni a tehetséggondozásban és a különböző technikák elsajátításában!

A workshopok előtt a szükséges ( általában otthon is fellelhető ) kellékek listáját a jelentkezéskor megadott címre elküldjük!

A workshop díja 2000 Forint / alkalom, minimum 5 fő jelentkezése esetén indul, maximum 8 gyermeket várunk!

Jelentkezni az alábbi linken tudtok!

https://forms.gle/6xZf3E1Mgn6cMBQF8

Alkoss Anyával!Kézműves online workshop családoknak a Karantanyán. Dicső Juli textil szakon végzett, grafikusként is dolgozik és művésztanár. Szeretettel várja minden szombat délután 14 órakor  azokat az anyukákat családjaikat, akik szeretnek közösen alkotni. A workshopokon olyan kézműves termékeket, fejlesztő játékokat, kézműves termékeket készíthettek majd, amivel erősíteni tudjátok a szülő- gyermek közötti kapcsolatot, kommunikációt. A művészetnek közvetítő szerepe van, az együtt gondolkodás, játékos alkotás segít, hogy jobban lássuk gyermekünk gondolatait. A közös élmény és az alkotás teremtő ereje pedig közelebb hoz minket egymáshoz.

A workshopok előtt a szükséges ( általában otthon is fellelhető ) kellékek listáját a jelentkezéskor megadott címre elküldjük!

A workshop díja 3000 Forint / alkalom, minimum 5 család jelentkezése esetén indul, maximum 8 csapatot várunk!

Jelentkezni az alábbi linken tudtok!

https://forms.gle/9pjeAxVrxFbpZ2bSA

Alkoss Velem!Kézműves online workshop felnőtteknek a Karantanyán. Dicső Juli textil szakon végzett, grafikusként is dolgozik és művésztanár. Szeretettel várja minden szombat délelőtt 10 órakor  azokat a felnőtteket, akik számára a művészet, az alkotás feltöltődést jelent. A workshopokon érdekes anyagokkal, kézműves technikákkal ismerkedhettek meg. Készülnek majd lakásdekorációk, design kiegészítők és textil termékek is.

A workshopok előtt a szükséges ( általában otthon is fellelhető ) kellékek listáját a jelentkezéskor megadott címre elküldjük!

A workshop díja 3000 Forint / alkalom, minimum 5 fő jelentkezése esetén indul, maximum 8 főt várunk!

Jelentkezni az alábbi linken tudtok!

https://forms.gle/uRDDARHPqiaP1tqz8

LOGOPÉDIA- online mikrocsoportos workshopok

BESZÉDRITMUS ZAVAR, HADARÁS, DADOGÁS, LEPPEGÉS  illetve másik kurzuson NYELVLÖKÉSES NYELÉS TERÁPIA online kurzusokra jelentkezhettek itt a Karantanyán.

Ha gyermeked érintett és elmúlt 4 éves, szeretettel ajánljuk nektek hamarosan elérhető online foglalkozásainkat, mikrocsoportos online élő workshopjainkat! Aktuális jelentkezési időpontok a lenti linken érhetőek el! Felnőttek is jelentkezhetnek a nyelvlökéses terápia kurzusokra!

Molnárné Pál Andrea tanácsaival, tiszta,őszinte, segítő hozzáállásával sokatokat segített már az első karantén hullám alatt, és szeretettel várja gyermeketieket most is! Andi fejlesztőpedagógus, logopédus, magyar nyelv és irodalom illetve énekzene tanár. 

 A foglalkozások díja 1850 forint! 

https://forms.gle/qMJJ4pCKiAXu2eNZ9